Kaarlenkadun vastaanottokeskuksen vapaaehtoisryhmien toiminta

Tutulla on kaksi vapaaehtoisryhmää, jotka ovat aktiivisia Kaarlenkadun vastaanottokeskuksessa Kalliossa (Kaarlenkatu 7).

Suurempi ryhmä on Kaarlenkadun vaatejakelusta ja -järjestelystä huolehtiva Kaarlenkadun vaatevapaaehtoiset. Yhdessä vaatevapaaehtoisten kanssa jaamme lahjoitettuja vaatteita ja hygieniatuotteita sekä huolehdimme vaatejakelun toimivuudesta ja vaatevaraston siisteydestä. Parin tunnin vuoroja on muutaman kerran viikossa. Vuoroista voi valita itselleen parhaiten sopivat joustavasti. Helpoiten mukaan pääset liittymällä Facebook-ryhmäämme Kaarlenkadun vaatevapaaehtoiset - Tutu. Kynnys lähteä mukaan on todella matala ja uusia vapaaehtoisia tarvitaan jatkuvasti, tervetuloa joukkoomme iloiseen!

Toinen vapaaehtoisryhmämme opettaa suomen kielen alkeita Toisto-metodin avulla vastaanottokeskuksen läheisyydessä sijaitsevan työväenopiston tiloissa Helsinginkadulla kerran viikossa. Opetukseen osallistuakseen ei tarvitse olla koulutukseltaan opettaja tai suomen kielen asiantuntija. Lisätietoa opetuksesta ja ryhmästämme saat liittymällä Facebook-ryhmäämme Kaarlenkadun kieliryhmien opettajat - Tutu.